dimecres, 28 de setembre del 2016

IV JORNADES D'ECOLOGIA I COOPERACIÓ SANT FELIU DE LLOBREGAT

Benvolgudes i benvolguts,

Un any més i no sense molts esforços podem convidar-vos a gaudir de les IV Jornades d'Ecologia i Cooperació que tindran lloc els dies 29 de setembre i 1 d'octubre.








Enguany les jornades s'encabeixen dins de les Festes Alternatives de La Petita que aquest octubre celebren la IX edició. la temàtica de les quals gira entorn l'Europa depredadora de recursos i persones.






El 29 de Setembre a les 19h tindrà lloc a l'Ateneu Santfeliuenc una xerrada sobre els impactes ambientals que genera Iberpotash a la comarca del Bages i al riu Llobregat, i les seves estretes relacions amb Israel. Comptarem amb la presència de Prou Sal i BDS Bages.

L'1 d'octubre des de les 10h fins les 19h a la Plaça de la Vila hi haurà una fira d'entitats i productes ecològics i de proximitat així com taules rodones d'energia i comunicació, mobilitat i transport i finances ètiques. Us convidem també a quedar-vos a dinar! Podreu gaudir d'una paella vegana amb productes ecològics, pa, vi o aigua i fruita de temporada. Els tiquets al preu de 6€ els podeu comprar amb antelació a la Teteria India o a l'Ateneu Santfeliuenc i el mateix dia a la Plaça de la Vila. També hi haurà servei de bar amb cervesa i begudes ecològiques i ètiques, taller d'hort urbà i espai per infants. En cas de pluja la fira es traslladarà a les pistes cobertes de Can Maginàs al costat del cementiri.


Amb aquest conjunt d'activitats volem mostrar que hi ha una alternativa al model de consum capitalista. Volem aportar propostes cooperatives que no vulneren els drets humans i són respectuoses amb el medi ambient.

Per tot això us hi esperem!













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada